Trænger dit trægulv til nyt liv?

//Trænger dit trægulv til nyt liv?

Trænger dit trægulv til nyt liv?

Er dit gulv blevet kedeligt og trist? Så er den bedste løsning ofte at få en gulvslibning. Der er nemlig sjældent brug for, at gulvet bliver høvlet, da det ofte tærer unødigt meget på gulvets slidlag. Når du sliber det, vil der blive fjernet ca. en centimeter af overfladen, hvilket ikke er meget, men alligevel nok til at gulvet vil kunne blive nyt og smukt at se på – særligt efter det har fået en ny overfladebehandling.

Hvis du vil vide mere eller få et uforpligtende tilbud, kan du læse mere på gulvkanonen’s hjemmeside.

Hvornår er der behov for en gulvslibning?

Det kan være svært at bedømme, hvornår der er behov for det, for det skal også være værd at få hele gulvet slebet og det gør man ikke, fordi der er en enkel ridse. Derfor siger man generelt, at der er behov for det, hvis du har et lakkeret gulv, hvor lakken er blevet slidt igennem, eller hvis der er et stort antal af ridser og skrammer.

Derfor vil du også opleve, at du måske skal slibe eller behandle dit gulv oftere, når du har hund, hvis klør vil ridse gulvet, eller hvis du har små børn, som har en tendens til at tabe genstande, som kan lave mærker i gulvet. 

Hvordan virker gulvafslibning?

Som regel vil du eller en professionel, afhængigt af om du vælger, gør det selv løsningen eller ej, starte med en grovslibning af gulvet. Det bliver gjort med det formål at fjerne den tidligere efterbehandling og rette eventuelle ujævnheder ud i gulvet. Det er altså det, der giver den ensrettede overflade overalt, hvilket er vigtigt for et godt resultat.

Efterfølgende går man i gang med en finslibning. Det er den proces, der giver en glat og pæn overflade i sidste ende. Her vil du gerne gennemgå arbejdet, og når du er tilfreds og har tjekket, der ikke er ujævnheder, dårlige overgange mm. kan du slutte af med en efterbehandling efter dit ønske og behov.

By | 2020-11-13T05:26:57+00:00 november 13th, 2020|gulvafslibning|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment