Sæt dig ikke i gæld for at få et billån

//Sæt dig ikke i gæld for at få et billån

Sæt dig ikke i gæld for at få et billån

Som du måske har læst dig frem til, så er der mange forskellige måder, som man kan låne til bil på, for det er – udover et huslån – ofte af den årsag, man begynder at låne et større beløb.

Man kan spørge ens egen bank om et lån, og her er renten tit god. Ofte skal man så stille sikkerhed med noget andet, som så kan være huset eller noget andet af værdi.

Måske skal man så i den forbindelse lige lægge et rådighedsbeløb selv, men ofte har man jo lavet en lille opsparing ved siden af, som man netop i fordums tid tænkte, skulle hjælpe til med at finansiere den bil, og den tid er kommet nu, hvor det er nødvendigt med familieforøgelse, og man er flyttet længere ud af byen og derfor har længere til arbejde, og ungerne skal også fragtes.

Netop huset kan man også udnytte en eventuel friværdi i til at hive nogle stakater ud af, så man kan få råd til den bil.

Andre vælger så igen at lease en bil, som kan være smart, hvis man ikke har så mange penge at gøre godt med, og så skal man ikke stå for reparationerne selv, og man kan få bilen udskiftet, når man ønsker dette.

Nogle mennesker vælger igen så at købe deres bil brugt, og det kan da også have sine fordele.

Men vores pointe er bare, at man skal passe på, hvis man ellers vil låne penge til en ny bil, så man ikke gældsætter sig uendeligt i fremtiden langt ud, så man ikke kan betale det billån af, så man bliver nødt til at låne flere penge for at betale det første lån og… ja, du kan nok se, hvor vi er på vej hen.

Hvis du er typen, der har dårligt ved at betale lån tilbage, så er det nok en god idé at se sig selv i spejlet og spørge en selv om, hvor nødvendig den bil er.

By | 2019-06-27T19:23:34+00:00 juni 27th, 2019|billån|Kommentarer lukket til Sæt dig ikke i gæld for at få et billån

About the Author: