Professionelt staldbyggeri ved entreprenør i Ålestrup

//Professionelt staldbyggeri ved entreprenør i Ålestrup

Professionelt staldbyggeri ved entreprenør i Ålestrup

Har du brug for hjælp til staldbyggeri i den nordøstlige del af Jylland? Så bør du alliere dig med en dygtig entreprenør, som har erfaring inden for netop dette område. Og en sådan entreprenør finder du i Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS.

Hvem er Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS?

Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS er din entreprenør i Himmerland. Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS har til huse i Ålestrup nær Viborg, Skive, Mariager og Rebild, og servicerer kunder af alle typer og størrelser i hele dette området.

Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS ejes og drives af Direktør Karl J. Bisgaard og Maskinansvarlig Hans Nielsen, som i samarbejde med virksomhedens omtrent tredive ansatte står klar til at hjælpe dig med at hjælpe med dit byggeprojekt eller løse dine entreprise opgaver.

Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS løser fortrinsvis store og forholdsvis komplekse opgaver som hidrører fra industrielt byggeri og landbrugs byggeri. Hos Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS er et af speciale områderne hal og staldbyggeri samt opførelse og konstruktion af silo og gylle anlæg. Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS udfører også gerne jord og beton arbejde samt grave arbejde med gravemaskine, gummiged og rendegraver.

De dygtige og erfarne medarbejdere hos Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS repræsenterer store kompetencer inden for disse arbejdsområder og går til opgaven med ildhu og engagement uanset dennes omfang og type. Ingen opgave er for stor eller for lille for Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS så længe den rummer en god udfordring.

Få hjælp til staldbyggeri hos Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS

Er du landmand, og har du brug for hjælp i forbindelse med opførelse af kvægstalde, svinestalde, siloanlæg, kornhaller eller kyllingehuse, kan Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS hjælpe.

Når du lader Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS hjælpe med staldbyggeri er du sikker på at dine nye anlæg overholder alle gældende krav og standarder. Læs mere på http://www.kristianhansenaps.dk/.

By | 2021-03-12T06:55:09+00:00 marts 12th, 2021|staldbyggeri|Kommentarer lukket til Professionelt staldbyggeri ved entreprenør i Ålestrup

About the Author: