Noget, der er ret så vigtigt ved AWS kurser!

//Noget, der er ret så vigtigt ved AWS kurser!

Noget, der er ret så vigtigt ved AWS kurser!

Hvad kan egentlig være meget udslagsgivende for, at du som kursist til et AWS kursus rent faktisk får lærdommen ind i hovedet?

Hvordan kan du være sikker på, at dine noter giver meningen også dagen efter, når du læser dem?

Hvad gør, at du ikke går helt kold, når man kun er nået omkring halvvejs med undervisningen i kurset i AWS den dag?

Det er selvfølgelig, at man har fået noget at spise, har spist relativt varieret, fået både fedt, sukker, protein og kulhydrater og så videre.

Om morgenen er dette ikke et problem, da man alene eller sammen med familien laver den mad, man foretrækker, men det kan blive et større problem, når man er på kursus i AWS for eksempel.

Måske er der ikke nogen kantineordning, der er faktisk ikke engang mulighed for at få nogle snacks – som også kun er tomme kalorier i løbet af dagen – faktisk er det eneste, man har til rådighed, noget gratis vand.

Og der er alt for langt til nærmeste indkøbs-mulighed, og man gider da ikke bestille udefra i en pause, når man ikke ved, om maden lander til tiden – og så bliver det også dyrt i længden, hvis der er tale om et længere kursus.

Derfor er det smarteste i denne sammenhæng at tage madpakke med.

Smør den hjemmefra og pak den i tupperware, så den holder sig frisk i længst mulig tid. Har du en termolomme i din taske, så brug den og have drikkelse med også.

Er der et køleskab at lægge ens mad og andet i, så er dette at foretrække, men her skal du huske på, at folk nogle gange har svært ved at kende forskel på dit og mit, så det kan være en god idé at skrive ens navn på ens madpakke for en sikkerheds skyld.

By | 2019-09-26T15:51:36+00:00 september 26th, 2019|aws kurser|Kommentarer lukket til Noget, der er ret så vigtigt ved AWS kurser!

About the Author: