Mediernes dårlige indvirkning på E juice

//Mediernes dårlige indvirkning på E juice

Mediernes dårlige indvirkning på E juice

Det er virkelig synd og skam, at mange medier er så sensationslystne, at de hungrer efter at være de første til at skrive om en given ting, så de skynder sig at strikke nogle artikler sammen halvhjertet.

Den slags er en ting, men noget andet er så, at “negative” artikler med konflikt sælger bedre end artikler, der fokuserer på det positive aspekt, selvom befolkningen oftest hungrer efter dette, udtaler de, men de får alligevel det andet, da det viser sig, at det er den slags nyheder, folk mest gider at læse, da de er spændende.

Og hvorfor skulle du så have en lille indføring i, hvordan medierne fungerer nu om dage?

Fordi et konkret eksempel med dengang, hvor e-juice, e-cigaretter og e-væske kom på markedet, viser problematikken.

I relation til dette opstod der en bekymring for, at det bare var en anden form for rygning, eller det ville lede mennesker til at ryge tobak som en slags overgangsmiddel, de brugte, til de kunne håndtere at ryge tobak.

De færreste medier gad sætte sig ordentligt ind i tingene, og de hev såkaldte selvprædikerede eksperter ind på scenen for at fortælle om de negative konsekvenser ved at dampe.

Selvom der intet hold var i den slags, så ledte medierne oftest efter nogle, der ville fremhæve det negative, og så undlod de at snakke med de mange mennesker, der kunne se noget positivt ved at dampe – de blev helt forbigået.

Og så kom problemet i kølvandet på dette, for når så medierne ikke havde interesse for det at dampe længere, så skyndte de sig videre til et nyt emne.

Men dampning for nu blevet stigmatiseret, og det ville kræve den samme bevågenhed for at fjerne den stigmatisering, men det lader til at være en opgave, der kun leder op ad bakke.

Skal du have købt ny e-juice, så kan du med stor fordel klikke videre på dette link: https://www.esug.dk/

By | 2019-05-27T22:36:01+00:00 maj 27th, 2019|E juice|Kommentarer lukket til Mediernes dårlige indvirkning på E juice

About the Author: