Malerfirma

Malerfirma: Gå efter kvalitet – det holder i længden!

Malerfirma: Gå efter kvalitet – det holder i længden!

Står du hos farvehandleren og overvejer at spare lidt penge ved at vælge den billige maling fremfor den dyre? Hvis du spørger et malerfirma, vil de med sikkerhed sige, at du skal lade være – det kan ikke betale sig på den lange bane.

Vi vil allesammen gerne spare penge, og når det kommer til kedelige ting som maling, vil vi i den grad gerne undgå at betale mere end højest nødvendigt. Og bevares – du kan da sagtens vælge den billige maling, men vi har talt med et malerfirma, og her er beskeden klar og tydelig: Du sparer ingen penge i længden.

Men hvorfor sparer man ikke penge i længden, tænker du så. Og det skal vi sige dig. Vælger du en maling fra en billig fabrikant, vil det både påvirke dit slutresultat, og du vil i øvrigt opdage, at malingen dækker langt dårligere end den gode kvalitet, og dermed har du brug for mere maling – og så skal du alligevel bruge flere penge end først antaget. 

Og det er ikke det eneste. Discountmaling indeholder som regel færre pigmenter, og det påvirker også holdbarheden, hvilket i sidste ende kan betyde, at du skal male inden for kort tid igen.

Vælg maling efter funktion

En anden ting du med fordel kan overveje, når du vælger maling, er at kigge på, hvor den skal bruges. I køkkenet og på badeværelset kan det være en god idé med vandafvisende maling, mens du på børneværelset og i entréen sikkert vil sætte pris på en maling, der er let at vaske.

Alle de her ting kan være svære at vurdere på egen hånd, men du kan altid søge rådgivning enten hos dit lokale malerfirma eller hos en farvehandler. Bare husk, at du næppe sparer penge ved at gå efter den billige løsning – selvom det kan virke sådan.