Køb Kay Bojesen produkter online

//Køb Kay Bojesen produkter online

Køb Kay Bojesen produkter online

Kay Bojesen er blandt de fremmeste danske designere, når det handler om brugskunst. Selv om de søde Kay Bojesen figurer af træ let kan forveksles med legetøj, må du endelig ikke tage fejl – her er tale om højst raffineret kunst fra designerens hånd. Du kender måske de klassiske Kay Bojesen aber, som hænger og dingler fra den ene hånd, og som fås i flere forskellige størrelser og træsorter. Aben er kendt verden over, og er stadig den dag i dag en af de største eksport succes’er, når det handler om dansk design.

Som formgiver var Kay Bojesen ganske enestående for sin tid, idet han valgte at saste på de sjove og finurlige træfigurer frem for det traditionelle danske møbelsnedker håndværk, som virkelig var i vælten dengang i 1920’erne. Kay Bojesen er oprindeligt uddannet sølvsmed, men får smag for fremstilling af brugskunst i træ, da han med inspiration i sin søn Otto begynder at skabe de sjove og charmerende træfigurer. Foruden aben finder vi farverige fugle, venlige hunde, rare elefanter og selvfølgelig de kendte gardere, som ligeledes er populære blandt turister i København.

Find træfigurer fra Kay Bojesen online

Kay Bojesen har sin officielle, fysiske butik i Bredgade, centralt beliggende i nærheden af Kongens Nytorv i København. Men selv om du ikke er bosiddende nær denne eksklusive adresse, kan du stadig få fat på de fantasifulde og lækre træfigurer fra Kay Bojesen.

Du kan finde et stort og varieret udvalg af de kendte træfigurer på designklassikershop.dk, hvor du også finder spændende bolig artikler, brugskunst, livsstils produkter og andre designer varer fra diverse danske og udenlandske brands, her under Andersen Design, Architectmade, Aviendo Gourmet, Collect Furniture, Discipline, Fuss Puder, Getama, Hans Bølling Bakkebord, Holmegaard, J.L.Møller, Juna, Karakter Copenhagen, Karen Blixen Jul, Klassik Studio, Klippan Plaid, Le Klint, Louise Roe, Loullou, Lyngby Porcelæn, Nordic Tales, Nordstjerne, Normann Copenhagen, Northern Lighting Lamper, Piet Hein, Ringsted Dun, Risskov Møbelsnedkeri, Skagerak, Skipper Furniture, Snedkergården, Standing og Zarah Voigt. Se alle kollektioner på https://designklassikershop.dk/shop/kay-bojesen-2s1.html 

By | 2019-07-13T12:15:18+00:00 juli 13th, 2019|kay bojesen|Kommentarer lukket til Køb Kay Bojesen produkter online

About the Author: