måltidskasser

Kan du genbruge noget fra den måltidskasse?

Kan du genbruge noget fra den måltidskasse?

advertorial

Mange moderne måltidskasser leveret til døren er som regel sammensat på den måde, at den er tilpasset efter, hvor mange der skal spise indholdet, hvor meget de selv vil lave af det, og hvad de kan tåle.

I gamle dage fik man en masse “spændende” sager, som man så selv måtte prøve sig frem med at se, hvad det hele kunne bruges til, og selvom det var spændende, så var der også meget, som der bare røg ud igen.

Selvfølgelig skal man også stadigvæk udfordres, for hvis man selv skulle købe ind efter en lang arbejdsdag, så er man nok for smadret til, at man kan kigge ud af den vante æske og tilberede noget, man ikke har prøvet før.
Det kan man gøre en anden dag, for nu handler det om at blive mæt.

Så man har fået udfaset madspild i langt de fleste tilfælde, men kan man om muligt gå endnu længere med måltidskassen?

måltidskasser

Er der mere endnu i måltidskassen?

Det moderne menneske vil også have fuld valuta af sin bestilling, så der skal heller ikke gå noget til spilde af den grund – specielt ikke når man ser nu om dage, at priserne på fødevarer stiger så voldsomt.

Så hvis der nu er noget tilovers, som man glemte at bruge, man ikke lige brød sig om alle sammen til samme måltid, eller man overså noget, så kan det jo være, man kan bruge det i en anden sammenhæng.

Det kan være til frokosten dagen efter, som rester, eller når man står med en anden ret, som man gerne vil peppe lidt op.

Det handler jo også om at tilfredsstille ens egne smagsløg, så måske kan der være en skat gemt her med en sammensætning, som man ikke har prøvet før, der virkelig kunne være noget for en.

Det er bare med at prøve sig frem.