Hvornår er der brug for kloakarbejde?

//Hvornår er der brug for kloakarbejde?

Hvornår er der brug for kloakarbejde?

Når kloaksystemet under din ejendom er tilstoppet eller beskadiget, kan det have brug for rensning eller reparation.

Det er ikke ualmindeligt at kloak rør, som løber under haver og lignende, gennembrydes at træernes rødder. Dette kan få store konsekvenser for gennemløbet i røret og kan samtidig medføre læk som nødvendiggør større reparationer.

Når et kloak rør, som er beregnet til at føre spildevand væk fra din matrikel, springer læk kan den øgede fugtighed i jorden påvirke husets fundament, og du kan risikere at få fugt i kælderen eller i husets fundament og sokkel. Du vil være nødt til at udføre et omfattende stykke arbejde for at tørre kælderen og udrydde fugt således at der ikke gror skimmelsvamp. Og så skal den sump, der engang var din have, drænes så der ikke opstår nye skader.

Alt i alt kan det bedst betale sig at vedligeholde kloak systemet – og sørge for at en autoriseret kloakmester bliver tilkaldt i det øjeblik du fatter mistanke til læk eller forstoppelse. Så vil du nemlig kunne foregribe begivenhedernes gang, og på sigt spare mange penge og anstrengelser.

Lad din kloakmester klare det beskidte arbejde

Det er vigtigt at du overalder arbejdet med kloakken til en autoriseret kloakmester og ikke selv prøver at kaste dig ud i kloakarbejde. Der skal nemlig uddannelse samt en særlig autorisation til at foretage eksempelvis højtryks spuling, tv installation og montering af rottespære. Der ud over burde det stå klart at der skal helt særligt udstyr til for at kunne udføre kloakarbejde på korrekt og forsvarlig vis. Og derfor bør du vælge en dygtig lokal kloakmester med et godt omdømme.

Er du bosat i nærheden af Skive hedder din lokale kloakmester Poul Jensen Entreprenør ApS – læs mere, og indhent et gratis og uforpligtende tilbud på kloakarbejde, på hjemmesiden https://www.poul-jensen.dk/vi-udfoerer/kloakarbejde/ 

By | 2020-12-14T19:09:35+00:00 december 14th, 2020|Kloakarbejde|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment