Hvad man kan lave helt nede på et gulv

//Hvad man kan lave helt nede på et gulv

Hvad man kan lave helt nede på et gulv

Vi voksne har så travlt med at skulle sidde behageligt i en lænestol, en sofa eller til nøds på en stol, men vi glemmer lidt, at gulvet også er der.

Dog synes mange, at gulve er noget, man går på, og skal man ned i gulvhøjde, så er det fok at samle noget op eller gøre rent, ellers så vil vi aldrig kunne finde på at komme derned.

Men faktisk er det godt for kroppen, at man ikke henfalder til at lade en stol give os den rette holdning, så man selv skal finde det ved at sætte sig på gulvet, eventuelt i lotusstilling, og lade kroppen passe sig selv.

Skulle det føles ubehageligt, så kan man altid læne sig op ad en væg.

Hvorfor er det lige, at vi kun sidder på et gulv, hvis der absolut intet er at gøre i forhold til siddepladser, eller hvis vi skal lege med vores børn eller andres børn?

Kæmper vi med at komme op eller skal have hjælp med det, så er det fordi, vi ikke har kondition nok, og så handler det bare om motion, så vi kan springe op som en vårhare fra gulvet.

Det er faktisk godt for sindet at sætte sig på et gulv uden forstyrrelser blandt en og bare finde koncentration ved at meditere eller generelt ikke tænke på noget. Man kan supplere dette med en pude eller et liggeunderlag at placere sig på.

I nogle religioner og i nogle kulturer der sidder man altid på gulvet uanset hvad, om det er for at spise eller konversere, så det er faktisk noget vestligt, at vi helst ikke skal ned på gulvet – er det for ulækkert, så trænger du til at gøre rent.

Du kan også spille Twister på gulvet, eller du kan stepdanse på gulvet, så du får den helt rigtige lyd fra skoene under dig på trægulvet, men hvis du gør det for meget, så kan det være, der lige skal fikses lidt ved det løbende.

By | 2019-08-12T16:52:05+00:00 august 12th, 2019|gulv|Kommentarer lukket til Hvad man kan lave helt nede på et gulv

About the Author: