Her kan du tage på krydstogt i Caribien

//Her kan du tage på krydstogt i Caribien

Her kan du tage på krydstogt i Caribien

Et af de mest populære steder at tage på krydstogt i verden er i Caribien. Der kan du nemt komme rundt mellem de forskellige øer på kort tid. Samtidig er der stor forskel på de forskellige øer, hvilket er med til at gøre, at du kan opleve deres meget forskellige kulturer, natur og folkeslag. Det er med til at give dig en meget spændende oplevelse. 

Når du leder efter krydstogt til Caribien, er det altid en god ide, at du går ind på mycruise.dk. Firmaet er agenter for nogle af de største krydstogtrederier i verden. Det betyder, at du kan finde krydstogter til en lang række forskellige destinationer hos dem. 

Der er så mange spændende destinationer i Caribien, at det kan være svært for dig at vælge, hvilken du skal tage til. Bare et lille udpluk af de destinationer, som du har mulighed for at tage til på et krydstogt, er: 

– Cuba – her kan du danse salsa, køre i gamle amerikanerbiler og opleve, hvordan det er en helt naturlig del af cubanernes liv at hjælpe hinanden. For eksempel har de en meget indgroet blafferkultur. 

– Jamaica – Øen er kendt for reggaemusik og rastafarikultur. Det er en anderledes måde at leve livet på, og det vil derfor helt sikkert være spændende for dig at tage dertil. 

– De Vestindiske Øer – Øerne var indtil 1917 en del af Danmark. I 1917 blev de efter en folkeafstemning dog solgt til USA, som de har været en del af siden. Øerne er et spændende besøg for særligt danskere, da der stadig er mange danske stednavne, og du har mulighed for at opleve dansk kultur og historie på øerne. 

– Bermuda – For mange har øerne en skæbnesvangerklang, fordi de forbinder det med Bermudatrekanten, hvor mange skibe forsvandt. Det er dog nogle helt almindelige bountyøer som alle andre og blandt andet et populært feriested for amerikanere. 

By | 2019-06-22T17:04:15+00:00 juni 22nd, 2019|caribien|Kommentarer lukket til Her kan du tage på krydstogt i Caribien

About the Author: