Fejlsøgning tavleanlæg

Har du mistanke om en vandskade?

Har du mistanke om en vandskade?

advertorial

Det er det, som de fleste husejere eller lejlighedsejere frygter – vandskade. En vandskade kan have store konsekvenser for dit hjem. Det er herudover også en stor økonomisk udgift, som kan koste dig dyrt, hvis du ikke handler hurtigt. Læs med i dette indlæg, hvor vi har skrevet om, hvad du skal gøre hvis du har en mistanke om, der er en begyndende vandskade i dit hjem.

1. Få undersøgt dine rør

En af de første ting, du bør gøre, når du har mistanke om en vandskade, er at få dine rør kontrolleret. Er der vand, der siver ud et sted i dit hjem? Hvis det er en håndvask, et toilet eller et brusebad – det er alle almindelige syndere, der forårsager lækager. Vandlækager kan nemlig føre til endnu større problemer. Hvis du har højt luftfugtighed i dit hjem, kan det føre til vækst af skimmelsvamp og andre farlige bakterier. Hvis du bemærker noget anderledes i dit hjem, så bør du altid ringe efter en VVS-mand. De kan hurtigt få afklaret, om der er vandskader et sted.

2. Ring til en termograf

Selv hvis du ikke kan se nogen lækager eller skader, er det altid bedst at ringe til en termograf og få ham til at tjekke din bolig. Termokameraet er den mest præcise måde at se præcis, hvor der er hotspots i dit hjem. Hvis du har mistanke om vandskader, men ikke ved, hvor de er – så vil dette hjælpe dig. Når teknikeren ser et varmt område, borer de et lille hul og undersøger skaden. På denne måde kan du vide med sikkerhed, om der er vandskader, og hvor de er.

Hvis du er interesseret i at få foretaget termografering i dit hjem, så kan du finde et firma, der tilbyder denne service via dette link: http://www.aarhus-termografi.dk/.

3. Ring til din forsikring

Hvis du har en indboforsikring, er det altid bedst at ringe til en skadesrevisor. Hvis du har fået en vandskade, så vil de komme ud og inspicere skaden personligt for at se, om der er noget, som dit forsikringsselskab skal dække. Nogle selskaber tilbyder endda gratis inspektioner, så tøv ikke med at kontakte dem.