Revisor

Find din lokale revisor i Skive

Find din lokale revisor i Skive

advertorial

Hvis du som virksomhedsejer er træt af at skulle bøvle med dine regnskaber og bogføringsopgaver, så kan det godt betale sig for dig at finde en dygtig revisor. Hos en revisor kan du nemlig få den rådgivning du har brug for, samt hjælp til bogføringsopgaver.

Hvad er en revisor?

En revisor er en fagperson som er uddannet inden for regnskabs håndtering og revision ved handelsuniversitetet eller tilsvarende uddannelsesinstitution.

En statsautoriseret revisor har ydermere gennemgået et særligt kursus som giver ret til netop denne titel. Du bør altid vælge en statsautoriseret revisor hvis du vil være sikker på at dine regnskaber bliver påtegnet efter alle gældende forskrifter.

image

Hvad laver en revisor?

De fleste privat praktiserende revisorer beskæftiger sig med økonomisk og finansiel rådgivning af virksomheder.

For virksomheder af en vis størrelse og med en større omsætning gælder det at de ifølge loven skal have en revisor påtegning af deres årlige regnskab. Og for de fleste virksomheder gælder at du altid kan få brug for kyndig og kvalificeret rådgivning fra en revisor med ekspertise inden for eksempelvis skatteforhold og virksomhedstyper.

Hvordan kan min virksomhed få gavn af revisorservice?

Uanset din virksomheds størrelse og type vil du kunne få god gavne af hjælpe fra et revisionsfirma. En revisor vil kunne hjælpe dig med at få styr på regnskaberne op til årsluk, lige som en bogholder, som typisk er tilknyttet revisionsfirmaer, vil kunne give en hånd med de løbende regnskabs og bogførings opgaver.

Find din nærmeste revisor i Skive

Har din virksomhed sin beliggenhed i Skive eller nærmeste omegn hedder din lokale revisor Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S. Hos Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S får du den mest kompetente revisor hjælp samt kvalificeret rådgivning omkring din virksomheds finansielle drift. Klik ind og få en snak om dit behov for revisor assistance på Revisionsfirmaet lars-olsen.dk.