Få lettet byrden med psykoterapi

//Få lettet byrden med psykoterapi

Få lettet byrden med psykoterapi

Gennemgår du en svært periode, og har du vanskeligt ved at se det berømte lys for enden af den mørke tunnel? Så bør du overveje at konsultere en dygtig psykoterapeut.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en form for behandling rettet mod mennesker som af den ene eller den anden grund har ondt i livet. Inden for psykoterapi opereres med forskellige behandlings former hvoraf den terapeutiske samtale er den mest almindelige.

Psykoterapi anvendes bredt inden for sundhedsvæsenet, og mange psykoterapeuter er eksempelvis sygeplejersker som har videreuddannet sig. Du kan dog også sagtens finde en psykoterapeut som driver privat praksis, og som tager klienter ind uden forudgående henvisning fra lægen. Og du behøver ikke at have en diagnose for at kunne få glæde af et behandlings forløb hos en psykoterapeut.

Hvordan foregår terapi hos en psykoterapeut?

Som nævnt er samtalen centrum for langt de fleste psykoterapeutiske behandlinger. Igennem samtale kan du få lov til at sætte ord på de svære tanker og følelser. Uanset om du døjer med stærk og langvarig sorg efter et dødsfald, eller om du er i gang med et stress forløb, vil du hos en psykoterapeut kunne tale om lige præcis det der nager dig.

Målet med psykoterapeut er bevidstgørelse omkring de forhold som gør det svært at opretholde en tilværelse. Gennem denne bevidstgørelse vil du kunne få adgang til de ressourcer som skal til for at bygge dit selvværd op på ny. og ved at tage kontrol over de mekanismer som ligger til bund for de negative tanke og handle mønstre vil du atter kunne mestre din egen tilværelse.

Find din lokale psykoterapeut i Vanløse

Er du bosiddende i Vanløse eller det øvrige hovedstadsområde kan du vælge Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching som din psykoterapeut. Læs mere, og book en tid online, på https://www.lihncoaching.dk/ 

By | 2021-07-05T15:00:03+00:00 juli 5th, 2021|psykoterapi|Kommentarer lukket til Få lettet byrden med psykoterapi

About the Author: