Få feedback efter Business intelligence kurser

//Få feedback efter Business intelligence kurser

Få feedback efter Business intelligence kurser

En forfærdelig ting ville jo være, hvis du slet ikke følte, du havde erfaret noget, når du havde deltaget i nogle kurser i Business Intelligence, som man også forkerter kursus i bi.

Men det lyksagelige tilfælde ville selvfølgelig være, hvis du ikke alene føler du inspireret, klogere og smartere på et kursus, men at du så også ligefrem går op til underviserne for at få feedback.

Dette kunne man sagtens tænke sig, ville ske, når du havde afsluttet et kursus i netop BI eller var undervejs i det hos 4D.dk, når de er så dygtige til at lære sig i mange IT-relaterede emner især.

Og dette skal du da bare gøre, om det så er for at få et syn på dine noter, spørge ind til en opgave, hvis der var sådan nogle, indlagt undervejs i dit kursusforløb, eller bare lige vil have underviseren eller dem under få øjne, så du kan få noget feedback på din indsats.

Den slags hører sig jo ikke til at spørge om, mens undervisningen foregår, da man ikke vil tage tiden fra undervisningen i kurset, som alle de andre også har betalt for, for at man selv kan være i rampelyset og høre, hvordan man har klaret sig.

Desuden er det også nemmere at gøre den slags, mens alle de andre kursister ikke kan høre med, da underviseren så ellers måske pakker nogle ting ind i sin forklaring på den gode eller dårlige måde, når der er tilhørere.

Feedbacken kan både bero sig på, hvordan undervisningen gik, og hvad man gik ud af det, men eventuelt også, om man har forstået noget specifikt ved kurset helt konkret.

Endvidere kan man få noget indføring i, hvordan man måske kunne gøre noget ved en selv anderledes i forhold til forberedelse eller andet, hvis man agter at deltage i et andet kursus fra 4D.dk, så man ved, hvad man selv kan gøre for at få mest muligt ud af det næste kursus.

By | 2019-06-12T17:28:30+00:00 juni 12th, 2019|business intelligence kurser|Kommentarer lukket til Få feedback efter Business intelligence kurser

About the Author: