En ordentlig skimmelsvamptest kan ikke udføres for tit – eller hurtigt nok!

//En ordentlig skimmelsvamptest kan ikke udføres for tit – eller hurtigt nok!

En ordentlig skimmelsvamptest kan ikke udføres for tit – eller hurtigt nok!

Hvis der er noget, som er skadeligt for krop og materiale, så er det skimmelsvamp.

Denne hyppigt forekommende svampetype trives især, hvor der er fugtigt og uhygiejnisk, så den kan trives godt og grundigt, men selvom disse forhold ikke gør sig gældende, så skal der stadigvæk ikke meget til, før skimmelsvamp blomstrer op.

Det er lidt ligesom ukrudt: det kommer alle vegne og vokser hurtigt selv under de mindste betingelser; se bare på asfalterede veje, hvor ukrudt kan bryde igennem så stærk materialer, hvis man ikke holder øje med det.

Der er næsten heller ikke noget værre, end hvis man opdager skimmelsvamp i ens bolig. 

Man er nødt til at isolere områderne og gøre en stor indsats for at komme skimmelsvampen til livs, som kan komme til at koste mange penge.

Og problemet er ofte, at hvis man opdager skimmelsvamp, fordi man kan se det, så er det oftest toppen af isbjerget, man har fået øje på, hvor der nok gemmer sig meget mere inden bag ved den belægning du kan se – og formentlig har dette allerede afsat spor til andre områder af huset.

For så kan man være så uheldig, at man ikke kan komme skimmelsvampet nok til livs, eller den vil komme hurtigt igen, så selv den mest effektive indsats vil være nyttesløs i længden, hvorfor der kun er tilbage at totalrenovere lokalet eller lokalerne, som svampen er i.

Derfor skal man komme dette problem til livs og holde øje ved de områder, hvor der er gode betingelser for, at skimmelsvampen kan vokse såsom i fugtige kælderlokaler eller våde loftskamre.

Har man haft en vandskade i huset, er det også vigtigt at tørre virkelig godt op efter sig, så vandet ikke sætter sig i brædderne og fremkalder skimmelsvamp.

Har man den mindste mistanke om skimmelsvamp, så få foretaget en skimmelsvamptest hurtigst muligt!

By | 2019-07-18T13:50:02+00:00 juli 18th, 2019|skimmelsvamptest|Kommentarer lukket til En ordentlig skimmelsvamptest kan ikke udføres for tit – eller hurtigt nok!

About the Author: