Eksisterer den perfekte lejebolig for dig?

//Eksisterer den perfekte lejebolig for dig?

Eksisterer den perfekte lejebolig for dig?

Det er ganske givet, at den perfekte lejebolig skam er derude, og den passer garanteret til noget nær alle dine behov og ser fin ud ned i selv de mindste detaljer, hvori dit møblement vil passe perfekt ind!

Problemet er blot, at det ikke er sikkert, at din favorit lejebolig er ledig i skrivende stund.

Måske var den ledig i går, måske bliver den ledig i morgen – og det kan tænkes, den slet ikke er blevet bygget færdig endnu, eller at de potentielle udlejere har overvejet at lave en del af hjemmet om til en lejebolig.

Jagten går ind på at finde den her lejebolig, hvor du næsten som det første hver morgen tjekker de hjemmesider, du har meldt dig til, hvor man kan finde lejeboliger, for at se, om der er kommet nogle positive svar.

Du tjekker også mailen, for at se, om der er kommet nogle tilbud fra boligselskaber, hvor du har sat dig aktiv, og så håber du ellers bare, at du har opbygget så høj anciennitet, at du står forrest i køen, så når du siger “ja” til din ønskede lejebolig, så er der ikke andre foran dig, der gør det samme, så du misser muligheden for at bo der.

Og så skriver du dig ellers op mange andre steder til et punkt, hvor du har mistet overblikket, har brugt for mange penge på det, og så føler du efterhånden, at den rette bolig aldrig kommer til at tilfalde dig.

Måske begynder du at slække på dine krav til et punkt, hvor du i hvert fald ikke ville været gået så langt til at starte med.

Men er det det værd?

Det synes vi ikke, og inderst inde synes du det heller ikke, for den lejebolig skal være dit hjem, hvor du bor til dagligt og kan kalde dit eget.

Her skal man ikke slække på kravene.

Men hvordan finder man så den perfekte lejebolig?

Det er der skrevet en artikel om, så læs hele artiklen på Dagens.dk.

By | 2019-05-22T21:28:13+00:00 maj 22nd, 2019|artikel|Kommentarer lukket til Eksisterer den perfekte lejebolig for dig?

About the Author: