Den bedste transport af juletræer

//Den bedste transport af juletræer

Den bedste transport af juletræer

Der er mange måder at komme hjem som privatperson med juletræer, så vi vil i denne artikel beskrive for dig, hvordan du gør det bedste efter, hvordan du har mulighed for at fragte frem og tilbage.

Det mest almindelige er nok, at man er i bil, hvor man så enten tager ud at fælde juletræet selv, eller man køber det for en forhandler, allerede fældet, hvor de sælger juletræer engros.

I hvert tilfælde, vi beskriver fremover, skal du sørge for eller bede om, at juletræet bliver pakket ind i et net, så træet kan ånde, men så grenene bliver pakket sammen, så de ikke jager ud og kan ramme ting og være i vejen, men heller ikke så det er så stramt pakket, at grenene tager skader og/eller knækker.

Har du en stor nok bil, så er det mest forsvarlige, at du lægger træet ind i bagagerummet, men uden at det bliver most eller ligger sammen med væsker eller dyr.

Alternativt kan du spænde juletræet fast på taget af bilen, især hvis der er mulighed for at en tagryg, der er beregnet til, at du kan spænde ting fast på den.

Tager du det offentlige såsom bus, tog eller metro, er det endnu mere relevant, at du har træet spændt ind i det nævnte net, og sørg for at have det bærende i vertikal stilling og ikke horisontalt stilling. Så er der mindre chance for, at nogle mennesker kommer til at bumpe ind i det og knække det, eller du rammer nogle eller noget, når du vender rundt.

På cykel er det ikke nogen nem opgave, men det kan lade sig gøre, dog helst hvis det er over kort afstand fra forhandler til dit hjem.

Sørg her for at spænde træet fast, så det sidder på langs med cyklen og ikke på tværs, så du obstruerer mindst muligt for andre trafikanter.

By | 2019-09-23T17:38:47+00:00 september 23rd, 2019|juletræer|Kommentarer lukket til Den bedste transport af juletræer

About the Author: