Bliv ikke for ambitiøs med dit byggeri

//Bliv ikke for ambitiøs med dit byggeri

Bliv ikke for ambitiøs med dit byggeri

Har du nogensinde hørt fabelen om Babelstårnet?

Angiveligt skulle det være en bibelsk lignelse, hvor folk forsøgte at bygge et tårn så højt i Babylon, at det kunne nå op til Gud, så de kunne snakke med ham.

Men Gud ville ikke have, at folk kom op til ham, for så var de jo næsten lige så gode som ham, når de kom op på siden af ham.

Men fremfor at lade tårnet styrte i grus, så folk døde, så sørgede han folk, at folk ikke kunne kommunikere med hinanden om at bygge tårnet, så når de talte sammen, så var det bare nonsens.

Så slemt går det heller ikke i det virkelige liv, og vi skal heller ikke snakke om, hvordan det er vigtigt med at kunne kommunikere korrekt, når man bygger på noget sammen.

Vi skal tale om, at man lige skal slå koldt vand i blodet med ens ambitioner om at bygge.

Kan det lade sig gøre med dette byggeri?

Her i Danmark er der heldigvis, kan man sige, mange processer, man skal igennem, før man kan få lov til at foretage et byggeri af bare en mellemstor art, om det så er privat eller til erhverv.

Der vil nok være nogle eksperter, der kommer indover ens forslag til et byggeprojekt, og så vil man hurtigt kunne se, om det er muligt at gennemføre det eller ej.

Dette handler både om, hvorvidt man har pengene til det, kan man nå at ramme en given deadline og meget andet.

Derfor kan man heller ikke bare undervejs få idéer til, hvordan man kunne bygge anderledes end den plan, der er forelagt for styrelserne.

Således bør man lige tænke sig om, når man selv udfærdiger en plan for at lave et byggeri: for kan det egentlig lade sig gøre i virkeligheden, eller forekommer dette bedst i teori end i praksis?

By | 2020-12-21T21:30:22+00:00 december 21st, 2020|byggeri|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment